Sed Solar

Elektriciteitswerken

Of je nu bezig bent met de renovatie of het bouwen van een woning of winkel, we staan klaar om jouw visie om te zetten in een veilig, efficiënt en modern elektriciteitssysteem.

Screenshot 2024 03 01 At 11.06.40

Bij Sed Solar bieden we professionele elektriciteitswerken aan om ervoor te zorgen dat uw elektrische installaties veilig, efficiënt en betrouwbaar zijn. Of u nu een nieuw gebouw bouwt, uw bestaande elektrische systeem wilt upgraden of onderhoud nodig heeft aan uw elektrische installaties, ons ervaren team staat klaar om aan uw behoeften te voldoen.

 • Installatie van Elektrische Systemen

  Onze gecertificeerde elektriciens zijn experts in het installeren van elektrische systemen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Of het nu gaat om verlichting, stopcontacten, schakelaars, of complete bedradingssystemen, wij zorgen voor een veilige en nauwkeurige installatie die voldoet aan alle geldende normen en voorschriften.

  PC 1011 01 Copy
  PC 1011 01 Copy
 • Elektrische Renovaties en Upgrades

  Als uw elektrische systeem verouderd is of niet meer voldoet aan uw behoeften, kunnen wij helpen met renovaties en upgrades. We evalueren uw bestaande systeem, identificeren mogelijke verbeteringen en voeren de nodige aanpassingen uit om de prestaties, veiligheid en energie-efficiëntie te verbeteren.

  Screenshot 2024 03 01 At 11.15.24
  Screenshot 2024 03 01 At 11.15.24
 • Elektrische Inspecties en Keuringen

  Om ervoor te zorgen dat uw elektrische installaties veilig en conform zijn, bieden wij uitgebreide inspectie- en keuringsdiensten. Onze deskundige elektriciens voeren grondige controles uit, identificeren mogelijke problemen en zorgen ervoor dat uw installaties voldoen aan alle wettelijke vereisten.

  Engineers,Are,Checking,The,Operation,Of,The,Control,Panel,,Solar
  Engineers,Are,Checking,The,Operation,Of,The,Control,Panel,,Solar
 • Onderhoud en Reparatie

  Om de betrouwbaarheid en levensduur van uw elektrische systemen te waarborgen, bieden wij regelmatig onderhoud en snelle reparatiediensten. Onze ervaren elektriciens staan klaar om eventuele storingen of defecten snel en efficiënt op te lossen, zodat u weer snel aan de slag kunt.

  Electrician,Engineer,Checks,Electrical,Circuit,In,Control,Panel,For,High
  Electrician,Engineer,Checks,Electrical,Circuit,In,Control,Panel,For,High
 • Contacteer ons

  Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een grootschalig project wilt uitvoeren, bij Sed Solar staan we garant voor kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met uw elektriciteitswerken.

  Waarom kiezen voor sed solar

  Onze troeven zijn de drijvende kracht achter Sed Solar. Het is dan ook onze missie om iedere klant tevreden te stellen met oplossingen op maat.

  Service

  Zowel voor tijdens als na de installatie staan onze experts garant voor service op maat.

  Kwaliteit

  We werken steeds met betaalbare kwaliteitsleveranciers.

  Efficiëntie

  Niets zo vervelend als een inefficiënte werking. We kiezen steeds voor de meest efficiënte en duurzame oplossing.

  Afwerking

  We geloven heel sterk dat een perfecte afwerking niet alleen esthetisch plezier oplevert, maar ook de duurzaamheid van onze systemen versterkt.